Op zoek naar SVR Camping Gelderland? De Oude Meulenbrugge is gelegen in een bosrijk gebied in de driehoek Zutphen – Lochem – Vorden.

Wij hebben 12 staanplaatsen op onze mini SVR camping. Onze camping is bij uitstek geschikt voor rustzoekers, fietsers, wandelaars en ruiters. Jonge gezinnen kunnen hier ook in alle rust genieten van het buitenleven in De Achterhoek. We beschikken over een eenvoudige speeltuin met onder andere een trampoline, klimrek, glijbaan en voetbalveldje.

De kampeerplaatsen van onze SVR camping zijn zeer ruim van opzet, en bieden een prachtig uitzicht. Iedere kampeerplaats heeft een aansluiting voor elektra en toegang tot gratis wifi.

De sanitaire voorzieningen van de Oude Meulenbrugge zijn modern en worden dagelijks goed onderhouden. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de SVR camping. U kunt ook uw paard meenemen op vakantie, want er is ruim voldoende ruimte voor stalling en weidegang.

De SVR camping van de Oude Meulenbrugge is geopend van 15 maart tot 1 november.

Reserveren SVR Camping

Via deze pagina kunt u aan reservering aanvragen voor de SVR camping van Oude Meulenbrugge, uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen.

Voor vragen staan we u graag te woord:

Oude Meulenbrugge
J. Zoerink – Heuvelink
Oude Borculoseweg 14
7231 PR Warnsveld
Telefoon: 0575 – 471 635
E-mail: info@oudemeulenbrugge.nl